Kezdőlap Projektmenedzsment Projektmenedzsment Alapjai
Projektmenedzsment Alapjai
ISMERTETŐ

Kiknek ajánljuk?
Akik felé elvárás, hogy a jövőben projekteket vezessenek, akik rövid idő alatt gyakorlati tudást szeretnének szerezni a projektek menedzseléséről.
A workshop célja, hogy gyakorlatban megismertesse a résztvevőket a projektmenedzsment logikájával, annak eszközrendszerével. A résztvevők saját projektjeiken keresztül tanulják meg megtervezni a projektjeiket.

Optimális terjedelem: 2 nap
Csoportméret: Minimális 8 fő - maximális 20 fő

A workshop leírása:
A mai gyorsan változó üzleti környezetben mind magánemberként, mind pedig egy cég alkalmazottjaként gyakran kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor addig még nem tapasztalt, új, komplex, sokrétű ismereteket kívánó feladatok végrehajtásában kell közreműködnünk, vagy irányítanunk másokat. A projektmenedzsment módszerek és technikák az ilyen helyzetekben való eligazodáshoz nyújtanak vezérfonalat. 

Már a két napos projektmenedzsment workshop után Ön:
 • megelőzheti a futó projektek szervezetben történő elszigetelődését,
 • drasztikusan csökkentheti  a határidő túllépéseket,
 • nagymértékben javíthatja a projektcéljai elérését,
 •  jelentősen csökkentheti a költségeket,
 • a fejlesztései számszerűsíthetővé válnak.
Módszertan:
A workshop megtervezése során a legfontosabb szempont, hogy a tanulási folyamat beépüljön a napi életbe. Résztvevőink saját projektjeiken dolgoznak, ami a workshop végén azonnal felhasználható lesz munkájukban.
Azért hogy az oktatási folyamat minél hatékonyabbá váljon a résztvevők munkafüzetet és a projektmenedzsmenthez használható segédanyagokat, informatikai tervező eszközt kapnak, melyeket azonnal használhatnak majd saját projektjeikben. 
 
Tematika / Tárgyalt főbb témakörök:
 • A projektmenedzsment eszközrendszerének, megismerése 
 • Mitől projekt egy projekt? 
 • Projektek fajtái 
 • A projekt indítása, és zárása 
 • Célok tervezése a projektben 
 • Projektkörnyezet és érdekeltségi körök vizsgálata 
 • Projektszakaszok megtervezése. Mérföldkövek kitűzése 
 • Projekt struktúra terv készítése
 • Tevékenység és határidő menedzsment 
 • Eszközmenedzsment 
 • Költség- és pénzügyi menedzsment 
 • Kockázatmenedzsment 
 
 
 
A workshop kihelyezett, vállalati formában is elérhető. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz az ország egész területén. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon képzés felelősünkhöz! 
 
 
 
Azok számára, akik projekteket vezetnek, vagy mélyebb ismereteket és több gyakorlatot szeretnének a 4 napos Projektvezetői képzésünket ajánljuk. 
A képzés kiegészíthető a Projektmenedzsment Humán Kompetenciái és az MS Project Használat képzésekkel.
  
Előadók bemutatása:
Tanner Anett Paula – Tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó. Végzettségét tekintve közgazdász (vezetés és szervezés szakirányon) valamint, emberi erőforrás tanácsadó. Emellett pénzügyi tanácsadói, life- és business coach, valamint tréner képzettségekkel is rendelkezik.
Korábban több mint 15 évig magyar vállalatoknál dolgozott vezetőként tanácsadási, IT, logisztikai és vendéglátóipari szektorokban, operatív, gazdasági és humán területeken. A munkájában végig jelen volt a projektmenedzsment; különféle projekteket vezetett, például informatikai rendszerek fejlesztése és testre szabása, pénzügyi megoldás kidolgozása és engedélyeztetése, vagy például nagyértékű beruházási projekt koordinálását is végezte megrendelői oldalról.
Az elmúlt hat évben szervezetek és vezetők munkáját, sikerességét támogatja coachként, trénerként tanácsadóként, melyhez korábbi tapasztalatai biztos alapot jelentenek. Széles spektrumban érzékeli a vállalatok működését és problémáit, és sokrétű, hatékony beavatkozással tudja azokat a megoldás, az eredményesség irányába támogatni, mind stratégiai és operatív területeken, mind pedig a készségek- képességek fejlesztése területén, beleértve a projektmenedzsmentet is, annak szakmai és vezető készségeit is.

Részvételi díj:
1 89000 Ft
(+27% ÁFA)
113030 Ft
Kedvezmények:
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 10% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
 15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén
INFORMÁCIÓ:
KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
 
KÉPZÉsszervező  
Csordás Vanda Clio
Telefon:
  +36 20 372 2401
Email:
projektmenedzsment
@samling.hu