Kezdőlap Projektmenedzsment Projektvezető
Projektvezető
ISMERTETŐ
 
Kiknek ajánljuk?
Olyan kollégáknak, akik vagy már vezetnek projekteket és szakmailag el akarják mélyíteni tudásukat, vagy mindazoknak, akik felé elvárás, hogy projekteket vezessenek a jövőben.

Optimális terjedelem: 4 nap
 
Csoportméret: Minimális 8 fő /optimális 12 fő /maximális 18 fő

A képzés leírása:
A mai gyorsan változó üzleti környezetben mind magánemberként, mind pedig egy cég alkalmazottjaként gyakran kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor addig még nem tapasztalt, új, komplex, sokrétű ismereteket kívánó feladatok végrehajtásában kell közreműködnünk, vagy irányítanunk másokat. Ezek közé tartoznak a belső átszervezések, új telephelyek létesítése, új szolgáltatások vagy termékek kifejlesztése; de a magánéletben egy esküvő megszervezése, a házunk felújítása, vagy egy cégalapítás is. A projektmenedzsment módszerek és technikák az ilyen helyzetekben való eligazodáshoz nyújtanak vezérfonalat.
Pályázatok, EU finanszírozású projektek vezetésénél egyre gyakrabban elvárás a projektmenedzsment végzettséggel rendelkező szakember bevonása.
A tanfolyamot sikeresen elvégző Résztvevők Sämling által kiállított Tanúsítványt kapnak.
Immár 20 éve foglalkozunk projektmenedzsment oktatással és tanácsadással, mintegy 1000 cégtől 3500  szakember vett részt e témakörben képzéseinken.

Módszertan:
A képzés megtervezése során a legfontosabb szempontunk az volt, hogy a tanulási folyamat beépüljön a napi életbe, ezért a tanfolyamon a résztvevők saját projektjeiken dolgoznak, ami a képzés végén azonnal felhasználható lesz a munkájukban.
Azért, hogy az oktatási folyamat minél hatékonyabbá váljon a résztvevők munkafüzetet és a projektmenedzsmenthez használható segédanyagokat, informatikai tervező eszközt kapnak, amiket azonnal használhatnak majd saját
projektjeikben.
 
Tematika / Tárgyalt főbb témakörök: 
 • Mitől projekt egy projekt? 
 • Projektek fajtái
 • A projektmenedzsment feladatai 
 • A PM segítségével elérni kívánt haszon 
 • Tipikus hibák és elkerülésük 
 • A projektek- és a vállalatiszervezet kapcsolódási pontjai 
 • Projektérintettek (stakeholderek) igényeinek elemzése
 • Projektindítás legfontosabb tennivalói
 • Kick-off meeting 
 • Projektindító workshop 
 • Tipikus problémák, ha nem volt jó a projektindítás 
 • Célok tervezése a projektben 
 • Kreativitás technikák használata a projektek megtervezésénél 
 • Projektszakaszok, mérföldkövek megtervezése
 • Projektszakasz, PST és hálóterv összefüggései 
 • Projektstrukturálás 
 • A PST átvitele a tevékenységi tervbe 
 • Tevékenység és határidő menedzsment 
 • Gantt diagram készítése 
 • Projektnaptár meghatározása 
 • Eszközmenedzsment 
 • Költség- és pénzügyi menedzsment 
 • Kockázatmenedzsment 
 • Integrált projektirányítás 
 • A projektellenőrzési ciklus 
 • Többprojekt-menedzsment 
 • Több párhuzamos projekt irányítása 
 
A vészhelyzetre való tekintettel képzésünket csak a tilalom feloldása után hirdetjük meg.

A tiltásra vonatkozó rendelet a Magyar Közlöny 2020. évi 55. számában olvasható - 70/2020 (III.26.) Kormány rendelet

Ha szeretne értesülni új képzési időpontokról, információkról, kérem itt jelentkezzen:

 
 
A képzés kihelyezett, vállalati formában is elérhető. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz az ország egész területén. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon képzés felelősünkhöz!
 
 
 
Azok számára, akik rövidebb képzést szeretnének, a 2 napos Projektmenedzsment Alapok képzésünket ajánljuk. Akik komplex képesítést szeretnének javasolt, hogy a képzés után végezzék el a Projektmenedzsment Humán Kompetenciái és az MS Project Használata workshopokat is. Akik pedig egy szakmát szeretnének megtanulni, azok végezzék el a 15 napos Nemzetközi Komplex Projektvezető képzésünket. 
 
Előadók bemutatása:
Tanner Anett Paula – Tréner, coach, szervezetfejlesztési tanácsadó. Végzettségét tekintve közgazdász (vezetés és szervezés szakirányon) valamint, emberi erőforrás tanácsadó. Emellett pénzügyi tanácsadói, life- és business coach, valamint tréner képzettségekkel is rendelkezik.
Korábban több mint 15 évig magyar vállalatoknál dolgozott vezetőként tanácsadási, IT, logisztikai és vendéglátóipari szektorokban, operatív, gazdasági és humán területeken. A munkájában végig jelen volt a projektmenedzsment; különféle projekteket vezetett, például informatikai rendszerek fejlesztése és testre szabása, pénzügyi megoldás kidolgozása és engedélyeztetése, vagy például nagyértékű beruházási projekt koordinálását is végezte megrendelői oldalról.
Az elmúlt hat évben szervezetek és vezetők munkáját, sikerességét támogatja coachként, trénerként tanácsadóként, melyhez korábbi tapasztalatai biztos alapot jelentenek. Széles spektrumban érzékeli a vállalatok működését és problémáit, és sokrétű, hatékony beavatkozással tudja azokat a megoldás, az eredményesség irányába támogatni, mind stratégiai és operatív területeken, mind pedig a készségek- képességek fejlesztése területén, beleértve a projektmenedzsmentet is, annak szakmai és vezető készségeit is.

Ecsédi István – 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szervezetfejlesztés legkülönbözőbb területein, mind tanácsadóként, mind trénerként. A vállalatok működésének egészét átlátva, az adott szervezetre alakított komplex fejlesztési folyamatok tervezése, kialakítása és véghezvitele a szakterülete, olyan elemekkel mint pl. vezetőfejlesztés, kultúrafejlesztés, stratégia kialakítás. Emellett vezetőként tevékenykedik az alapítástól a cégcsoport cégjeiben, így teljesen átlátja a vállalatok működését, és a saját tapasztalatait is be tudja építeni az új képzések, fejlesztések kialakításába. A projektmenedzsment mindennapi munkájának része, illetve mivel 2001 óta a Német Projektmenedzserek Társasága akkreditált oktatója, így szakértőként mind elméleti-, mind gyakorlati tapasztalatokkal tud használható tudást átadni a résztvevőknek a projektmenedzsment képzések során. A projektmenedzsment alap- és vezetői szintű képzések tartása mellett a partnercégeknél projektszervezetté alakítás, valamint belső vállalati szervezetfejlesztési projektek generálása és menedzselése is a munkájának szerves része.
Részvételi díj:
1 169000 Ft
(+27% ÁFA)
214630 Ft
Kedvezmények:
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 10% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
 15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén
INFORMÁCIÓ:
KÉPZÉsszervező  
Csordás Vanda Clio
Telefon:
  +36 20 372 2401
Email:
projektmenedzsment
@samling.hu
 
KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
 
Referenciák