Kezdőlap REFA Üzemszervezés
REFA Üzemszervezés
Üzem és munkaszervezés
Milyen módon lehet az embereket, anyagokat és üzemeszközöket úgy alkalmazni, hogy ezzel a költségek, a minőség és a szállítási idő tekintetében piacképes termék álljon elő? Milyen módon határozhatóak meg a döntésekhez szükséges folyamatadatok?
Egy vállalkozás teljesítőképessége és sikere döntően a gazdaságos munkahelyekből és munkafolyamatokból származik.Ennek előfeltétele azon folyamatadatok módszeres meghatározása, amelyek a REFA-alapképzés témáit képezik. A gazdaság és az ipar a REFA képzést évek óta a gyakorlat által tökéletesen igazolt kvalifikációként értékeli.
 

Sämling Kft. a REFA GmbH kizárólagos licencmegállapodása
(PDF file formátum)
REFA-Ausbildungen
(PDF file)

A REFA Verband - REFA Szövetség

A Sämling Kft. a partnereinek Magyarországon is olyan magas színvonalú és gyakorlatorientált szakmai továbbképzéseket kíván nyújtani, mint a REFA GmbH Németországban. Ennek elérésében felek folyamatos szakmai és módszertani eszmecserét folytat a két vállalat egymással. A háttérmunkán túl a Sämling Kft. szakmai-módszertani felkészítőket szervez oktatói és tanácsadói számára. A Németországban több évtizedes gyakorlattal rendelkező vezető tanácsadók tapasztalatot cserélnek a magyar kollégákkal.
 
A MÓDSZER HATÁROZZA MEG AZ IDŐT! Német precizitás, REFA minőség.
 
„A REFA Szövetség Németország legrégebbi és legjelentősebb szervezete a munkakialakítás, üzemszervezés és vállalatfejlesztés, valamint üzemi továbbképzés területein.”
 
Képzéseinken a résztvevők sikeres záróvizsga után a megkapják a Németországban kiállított REFA Grundschein Urkunde-t /oklevelet/.
 
 
 
 
  
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Mobil: +36 20  410 2805
Email:
Cégünk több éves szakmai tapasztalatot szerzett kihelyezett képzések szervezésében, melyeknek legnagyobb előnye, hogy egyedi igényekhez alakítjuk képzési programjainkat.
REFA alapképzés kihelyezett formában is lebonyolítható.
A képzés elvégzése biztosítja a vállalatok gazdasági és műszaki szakembereinek az "együtt-gondolkodást" és "egyformán-látást".
Gyakorlati példákon keresztül ismerteti meg a résztvevőkkel azokat az eljárásokat, amelyekkel a nyereségesebb alternatívák mellett dönthetnek. 
KÉPZÉS NAPTÁR
2019. 10. 11 REFA alapképzés - Üzem és munkaszervezés alapjai E-000240/2014/D004
2019. október-2020. február, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2019. 10. 18 REFA Termeléstervező képzés (REFA Produktionsplaner)
REFA Termeléstervező képzés, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2019. 10. 26 Önköltségszámítás workshop
Önköltségszámítás workshop 2019. október 26-án, Falk1 Rendezvényközpont 1055, Budapest Falk Miksa utca 1.
2019. 11. 13 Raktár-menedzsment képzés
Raktár-menedzsment képzés 2019. november, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2019. 11. 15 Műszakvezető képzés
2019. november 15-től 29-ig, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2019. 11. 15 Termelési controlling képzés
2019. ősz PONTOS IDŐPONT HAMAROSAN!, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
 
Az optimálisan kialakított munkarendszer, a folyamatorientált munkaszervezet, továbbá az üzemi adatok kezelése, menedzsmentje a vállalatok versenyképessége szempontjából döntő követelmény. Az ehhez szükséges átfogó, gyakorlatias tudást a REFA alapkézés biztosítja.
 
A REFA időfelvételen alapuló norma meghatározás egy olyan speciális módszer, amely a valós folyamatokból indul ki. Figyelembe veszi a megszakítási időket, illetve kalkulál a fizikai fáradtság okozta teljesítménycsökkenéssel is és ezzel win-win szituációt teremt a vállalatvezetés és a dolgozók között azzal, hogy valós, teljesíthető elvárásokat támaszt.
 
Fő feladata a tervezési módszerek alkalmazása, smernie kell a kapacitásgazdálkodási módszereket, folyamattervezés és folyamatirányítás eljárás módjait, és tisztában kell lenni az anyaggazdálkodás alapvető elveivel.
Az egy napos workshop célja, hogy az alapoktól kezdve megmutassuk az önköltség-számítás alaptípusait, a számítási módját  és alkalmazási lehetőségeit.
A résztvevők képesek lesznek a vállalat anyagáramlási folyamatainak koordinálására és fejlesztésére. Emellett elsajátítják a vállalati szintű fenntartható folyamatos fejlesztési rendszer kialakítási és működtetési módszerét.