Kezdőlap REFA Üzemszervezés
REFA Üzemszervezés
 

Üzem és munkaszervezés

Milyen módon lehet az embereket, anyagokat és üzemeszközöket úgy alkalmazni, hogy ezzel a költségek, a minőség és a szállítási idő tekintetében piacképes termék álljon elő? Milyen módon határozhatóak meg a döntésekhez szükséges folyamatadatok?
Egy vállalkozás teljesítőképessége és sikere döntően a gazdaságos munkahelyekből és munkafolyamatokból származik.Ennek előfeltétele azon folyamatadatok módszeres meghatározása, amelyek a REFA-alapképzés témáit képezik. A gazdaság és az ipar a REFA képzést évek óta a gyakorlat által tökéletesen igazolt kvalifikációként értékeli.
 

Sämling Kft. a REFA GmbH kizárólagos licencmegállapodása
(PDF file formátum)
REFA-Ausbildungen
(PDF file)

A REFA Verband - REFA Szövetség

A Sämling Kft. a partnereinek Magyarországon is olyan magas színvonalú és gyakorlatorientált szakmai továbbképzéseket kíván nyújtani, mint a REFA GmbH Németországban. Ennek elérésében felek folyamatos szakmai és módszertani eszmecserét folytat a két vállalat egymással. A háttérmunkán túl a Sämling Kft. szakmai-módszertani felkészítőket szervez oktatói és tanácsadói számára. A Németországban több évtizedes gyakorlattal rendelkező vezető tanácsadók tapasztalatot cserélnek a magyar kollégákkal.
 
A MÓDSZER HATÁROZZA MEG AZ IDŐT! Német precizitás, REFA minőség.
 
„A REFA Szövetség Németország legrégebbi és legjelentősebb szervezete a munkakialakítás, üzemszervezés és vállalatfejlesztés, valamint üzemi továbbképzés területein.”
 
Képzéseinken a résztvevők sikeres záróvizsga után a megkapják a Németországban kiállított REFA Grundschein Urkunde-t /oklevelet/.
 
 
 
 
  
képzés felelős  
Székely László
Telefon:
+36 20 289 4041
Fax: +36 1 212 5071
Email: laszlo.szekely@samling.hu
KÉPZÉS NAPTÁR
2019. 03. 22 REFA alapképzés - Üzem és munkaszervezés alapjai E-000240/2014/D004
36.csoport (2019 tavasz), Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2019. 03. 22 REFA időmérés modul és REFA időfelvétel technikája
36.csop (2019 tavasz) - Időmérés modul, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2019. 04. 05 REFA – Termeléstervező képzés
Termelés tervező - 2019 tavasz, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
 
Az optimálisan kialakított munkarendszer, a folyamatorientált munkaszervezet, továbbá az üzemi adatok kezelése, menedzsmentje a vállalatok versenyképessége szempontjából döntő követelmény. Az ehhez szükséges átfogó, gyakorlatias tudást a REFA alapkézés biztosítja.
 
A REFA időfelvételen alapuló norma meghatározás egy olyan speciális módszer, amely a valós folyamatokból indul ki. Figyelembe veszi a megszakítási időket, illetve kalkulál a fizikai fáradtság okozta teljesítménycsökkenéssel is és ezzel win-win szituációt teremt a vállalatvezetés és a dolgozók között azzal, hogy valós, teljesíthető elvárásokat támaszt.
 
Fő feladata a tervezési módszerek alkalmazása, smernie kell a kapacitásgazdálkodási módszereket, folyamattervezés és folyamatirányítás eljárás módjait, és tisztában kell lenni az anyaggazdálkodás alapvető elveivel.
 
A Sämling Kft. a REFA gyakorlatban alkalmazható ismereteit adja át partnereinek, elősegítve a versenyképességet. Hosszú távú, stratégiai együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, több gyártáshatékonyság fejlesztő módszert, egyedi fejlesztési tervet dolgoztunk ki a németországi tanácsadók bevonásával.