Kezdőlap REFA Üzemszervezés
REFA Üzemszervezés
 
Üzem és munkaszervezés
Milyen módon lehet az embereket, anyagokat és üzemeszközöket úgy alkalmazni, hogy ezzel a költségek, a minőség és a szállítási idő tekintetében piacképes termék álljon elő? Milyen módon határozhatóak meg a döntésekhez szükséges folyamatadatok?
Egy vállalkozás teljesítőképessége és sikere döntően a gazdaságos munkahelyekből és munkafolyamatokból származik.Ennek előfeltétele azon folyamatadatok módszeres meghatározása, amelyek a REFA-alapképzés témáit képezik. A gazdaság és az ipar a REFA képzést évek óta a gyakorlat által tökéletesen igazolt kvalifikációként értékeli.
 
 

Sämling Kft. és a REFA GmbH kizárólagos licencmegállapodása
(PDF file formátum)
   

A REFA Verband - REFA Szövetség

A Sämling Kft. a partnereinek Magyarországon is olyan magas színvonalú és gyakorlatorientált szakmai továbbképzéseket kíván nyújtani, mint a REFA GmbH Németországban. 
 
Bővebb információt kaphat, a REFA képzések német nyelvű tájékoztatóját és egyedi ajánlatot is kérhet képzés felelősünktől:
 
Porubszky-Tóth Katalin
REFA magyarországi képviseletének vezetője
képzésfelelős - REFA Üzemszervezés és Controlling képzések
 
Tel: +36 20 410 2805
E-mail: katalin.porubszky@samling.hu
 
A MÓDSZER HATÁROZZA MEG AZ IDŐT! Német precizitás, REFA minőség.
 
„A REFA Szövetség Németország legrégebbi és legjelentősebb szervezete a munkakialakítás, üzemszervezés és vállalatfejlesztés, valamint üzemi továbbképzés területein.”
 
Képzéseinken a résztvevők sikeres záróvizsga után a megkapják a Németországban kiállított REFA Urkundet.
 
Résztvevőinknek a szakma aktualizált tudásanyagát szeretnénk átadni, ennek érdekében folyamatos szakmai és módszertani eszmecserét folytat a két vállalat egymással. A háttérmunkán túl a Sämling Kft. szakmai-módszertani felkészítőket szervez oktatói és tanácsadói számára. A Németországban több évtizedes gyakorlattal rendelkező vezető tanácsadók tapasztalatot cserélnek a magyar kollégákkal.
 
 
 
 
  
Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805
Email:
Cégünk több éves szakmai tapasztalatot szerzett kihelyezett képzések szervezésében, melyeknek legnagyobb előnye, hogy egyedi igényekhez alakítjuk képzési programjainkat.
REFA alapképzés kihelyezett formában is lebonyolítható.
A képzés elvégzése biztosítja a vállalatok gazdasági és műszaki szakembereinek az "együtt-gondolkodást" és "egyformán-látást".
Gyakorlati példákon keresztül ismerteti meg a résztvevőkkel azokat az eljárásokat, amelyekkel a nyereségesebb alternatívák mellett dönthetnek. 
Logisztikai controlling 2 napban - avagy kihívások a logisztika és supply chain controllingban 
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 05. 08 REFA Termeléstervező képzés (REFA Produktionsplaner)
2020. május 8-tól , Online
2020. 05. 15 REFA Üzem- és munkaszervezés alapjai (REFA Alapképzés / REFA Grundausbildung)
40. csoport 2020. május 15-től 2020. október 3-ig (ONLINE + TANTERMI FORMÁBAN), ONLINE + Villányi úti Konferenciaközpont, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.
2020. 05. 15 Megújult formában! REFA Industrial Engineer képzés
2020. május 15-től október 9-ig ONLINE + TANTERMI FORMÁBAN, ONLINE + Villányi úti Konferenciaközpont, 1114 Budapest, Villányi út 11-13.
2020. 05. 20 Műszakvezető képzés
2020. május 20-28 között, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2020. 05. 21 Sales controlling workshop -ONLINE, ÉLŐ formában
Sales controlling május 21-22-én, Online
2020. 06. 03 Logisztikai controlling workshop - ÉLŐ, ONLINE formában
Logisztikai controlling workshop június 3-4-én, Online
2020. 09. 04 REFA időmérés és időfelvétel technikája képzés
2020. szeptember 4-től 2020. szeptember 26-ig, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2020. 11. 07 Önköltségszámítás workshop
Önköltségszámítás workshop 2020. november 7-én, Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
2020. 11. 11 Raktár-menedzsment képzés
2020. november 11-től, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2020. 11. 13 Termelési controlling képzés
2020. november 13-21., Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
Az optimálisan kialakított munkarendszer, a folyamatorientált munkaszervezet, továbbá az üzemi adatok kezelése, menedzsmentje a vállalatok versenyképessége szempontjából döntő követelmény. Az ehhez szükséges átfogó, gyakorlatias tudást a REFA alapkézés biztosítja.
 
A REFA időfelvételen alapuló norma meghatározás egy olyan speciális módszer, amely a valós folyamatokból indul ki. Figyelembe veszi a megszakítási időket, illetve kalkulál a fizikai fáradtság okozta teljesítménycsökkenéssel is és ezzel win-win szituációt teremt a vállalatvezetés és a dolgozók között azzal, hogy valós, teljesíthető elvárásokat támaszt.
 
Fő feladata a tervezési módszerek alkalmazása, smernie kell a kapacitásgazdálkodási módszereket, folyamattervezés és folyamatirányítás eljárás módjait, és tisztában kell lenni az anyaggazdálkodás alapvető elveivel.
Az egy napos workshop célja, hogy az alapoktól kezdve megmutassuk az önköltség-számítás alaptípusait, a számítási módját  és alkalmazási lehetőségeit.
A résztvevők képesek lesznek a vállalat anyagáramlási folyamatainak koordinálására és fejlesztésére. Emellett elsajátítják a vállalati szintű fenntartható folyamatos fejlesztési rendszer kialakítási és működtetési módszerét.
 Ajánlott ipari termelő tevékenységet folytató kis- és középvállalkozásoknak. 
Az optimálisan kialakított munkarendszer, a folyamatorientált munkaszervezet, továbbá az üzemi adatok kezelése, menedzsmentje a vállalatok versenyképessége szempontjából döntő követelmény. Az ehhez szükséges átfogó, gyakorlatias tudást a REFA alapkézés biztosítja.