Kezdőlap REFA Üzemszervezés
REFA Üzemszervezés
 
2018. október 12-től - REFA időmérés modul
 

Üzem és munkaszervezés

Milyen módon lehet az embereket, anyagokat és üzemeszközöket úgy alkalmazni, hogy ezzel a költségek, a minőség és a szállítási idő tekintetében piacképes termék álljon elő? Milyen módon határozhatóak meg a döntésekhez szükséges folyamatadatok?
Egy vállalkozás teljesítőképessége és sikere döntően a gazdaságos munkahelyekből és munkafolyamatokból származik.Ennek előfeltétele azon folyamatadatok módszeres meghatározása, amelyek a REFA-alapképzés témáit képezik. A gazdaság és az ipar a REFA képzést évek óta a gyakorlat által tökéletesen igazolt kvalifikációként értékeli.
 

Sämling Kft. a REFA GmbH kizárólagos licencmegállapodása
(PDF file formátum)
REFA-Ausbildungen
(PDF file)

A REFA Verband - REFA Szövetség

A Sämling Kft. a partnereinek Magyarországon is olyan magas színvonalú és gyakorlatorientált szakmai továbbképzéseket kíván nyújtani, mint a REFA GmbH Németországban. Ennek elérésében felek folyamatos szakmai és módszertani eszmecserét folytat a két vállalat egymással. A háttérmunkán túl a Sämling Kft. szakmai-módszertani felkészítőket szervez oktatói és tanácsadói számára. A Németországban több évtizedes gyakorlattal rendelkező vezető tanácsadók tapasztalatot cserélnek a magyar kollégákkal.
 
A MÓDSZER HATÁROZZA MEG AZ IDŐT! Német precizitás, REFA minőség.
 
„A REFA Szövetség Németország legrégebbi és legjelentősebb szervezete a munkakialakítás, üzemszervezés és vállalatfejlesztés, valamint üzemi továbbképzés területein.”
 
Képzéseinken a résztvevők sikeres záróvizsga után a megkapják a Németországban kiállított REFA Grundschein Urkunde-t /oklevelet/.
 
 
 
 
  
képzés felelős  
Székely László
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 106
Fax: +36 1 212 5071
Email: laszlo.szekely@samling.hu
Cégünk több éves szakmai tapasztalatot szerzett kihelyezett képzések szervezésében, melyeknek legnagyobb előnye, hogy egyedi igényekhez alakítjuk képzési programjainkat.
REFA alapképzés kihelyezett formában is lebonyolítható.
KÉPZÉS NAPTÁR
2018. 10. 12 REFA időmérés modul és REFA időfelvétel technikája
Nyitott képzés - REFA időmérési modul, Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
2018. 10. 12 REFA alapképzés - Üzem és munkaszervezés alapjai E-000240/2014/D004
22. csoport (2018. október 12 - 2019. február 22), Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
 
A Sämling Kft. a REFA gyakorlatban alkalmazható ismereteit adja át partnereinek, elősegítve a versenyképességet. Hosszú távú, stratégiai együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, több gyártáshatékonyság fejlesztő módszert, egyedi fejlesztési tervet dolgoztunk ki a németországi tanácsadók bevonásával.
 
Az időfelvétel egy olyan módszer, mellyel tényeken alapuló eredményt kapunk figyelembe véve az adott termelő hely sajátosságait, lehetőségeit és magát az embert, aki adott esetben a termék előállítást részben vagy teljes egészében elvégzi.
REFA időfelvétel standard programjának gyakorlati alkalmazása 2-3 napban. KIZÁRÓLAG kihelyezett képzési formában.
 
Az optimálisan kialakított munkarendszer, a folyamatorientált munkaszervezet, továbbá az üzemi adatok kezelése, menedzsmentje a vállalatok versenyképessége szempontjából döntő követelmény.
 
Fő feladata a tervezési módszerek alkalmazása, smernie kell a kapacitásgazdálkodási módszereket, folyamattervezés és folyamatirányítás eljárás módjait, és tisztában kell lenni az anyaggazdálkodás alapvető elveivel.