Kezdőlap HR HR és Munkajog képzések HR controlling képzések
HR controlling képzések
A vészhelyzetre való tekintettel képzéseinket csak a tilalom feloldása után hirdetjük meg.
A tiltásra vonatkozó rendelet a Magyar Közlöny 2020. évi 55. számában olvasható - 70/2020 (III.26.) Kormány rendelet.
 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 

HR Controlling képzésünk

HR controlling képzés HR-eseknek tanfolyamot HR-es kollégáknak ajánljuk, akik felismerték, hogy munkájuk magas szintű ellátásához nélkülözhetetlenek a kontrolling ismeretek.
A HR Controllingról

Miért van szüksége egy HR-esnek a controllingra? - Oktatónk, Tamás Lilla írása itt olvasható>>

Egy XXI. századi cég számára a legfontosabb érték, a stabil működés, sőt versenyelőny megteremtésének alapja az intellektuális tőke, vagyis a rendelkezésre álló emberi erőforrások. Egy munkahelyi szervezeten belül ma már a HR feladat az, hogy hathatósan hozzájáruljon a szervezet stratégiai versenyképességének növeléséhez. A vállalat ezt a tudatosan és hatékonyan működtetett HR rendszerekkel tudja elérni. A HR szakemberek sokszor tapasztalatok és intuíciók alapján hoznak döntéseket. Ez elidegeníthetetlen a HR jellegétől, ugyanakkor nem lehet kizárólagos. Ma már a legtöbb szervezetben rendelkezésünkre állnak azok az adatok, amelyek segítségével számszerűsíteni lehet a korábban tapasztalatok alapján meghozott döntések várható eredményeit. A HR kontrolling rendszerek tudatos használata mérhetővé teszi a korábban mérhetetlennek tartottakat, ezzel segíti a HR terület munkatársait abban, hogy a pénzügyi és műszaki szakemberek számára is egyértelműen megmutassa a tudatos emberi erőforrás gazdálkodás szervezeti működésre gyakorolt hatásait és döntések várható következményeit.
 
A HR kontrolling nem csupán adatgyűjtés és elemzés, hanem azoknak az adatoknak a kiválasztása és felhasználása, amelyek a döntéshozatali folyamatokban hasznosnak bizonyulnak. A jó HR kontrolling az emberi erőforrás gazdálkodás aktuális helyzetére vonatkozó jelzőrendszer, a jövőt megalapozó döntéstámogatási eszköz, és objektív visszajelzéseivel segíti a további lépések finomhangolását.
 
 
 
 
KÉPZÉSszervező  
Nemecskó Boglárka
Telefon:
+36 20 533 9620
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 07. 22 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban - ONLINE
2020. július 22-23., Online
A vállalatok versenyképessége az emberi erőforrásában rejlik. Miket és hogyan mérjünk meg ehhez?
Olyan vezetőknek és munkatársaknak, (HR) controllereknek, pénzügyi szakembereknek ajánljuk a workshopot, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát megismerni szeretnék.