Kezdőlap HR, TB HR és Munkajog képzések HR controlling képzések
HR controlling képzések
HR Controlling képzésünk

HR controlling képzés HR-eseknek tanfolyamot HR-es kollégáknak ajánljuk, akik felismerték, hogy munkájuk magas szintű ellátásához nélkülözhetetlenek a kontrolling ismeretek.
A HR Controllingról

Egy XXI. századi cég számára a legfontosabb érték, a stabil működés, sőt versenyelőny megteremtésének alapja az intellektuális tőke, vagyis a rendelkezésre álló emberi erőforrások. Egy munkahelyi szervezeten belül ma már a HR feladat az, hogy hathatósan hozzájáruljon a szervezet stratégiai versenyképességének növeléséhez. A vállalat ezt a tudatosan és hatékonyan működtetett HR rendszerekkel tudja elérni. A HR szakemberek sokszor tapasztalatok és intuíciók alapján hoznak döntéseket. Ez elidegeníthetetlen a HR jellegétől, ugyanakkor nem lehet kizárólagos. Ma már a legtöbb szervezetben rendelkezésünkre állnak azok az adatok, amelyek segítségével számszerűsíteni lehet a korábban tapasztalatok alapján meghozott döntések várható eredményeit. A HR kontrolling rendszerek tudatos használata mérhetővé teszi a korábban mérhetetlennek tartottakat, ezzel segíti a HR terület munkatársait abban, hogy a pénzügyi és műszaki szakemberek számára is egyértelműen megmutassa a tudatos emberi erőforrás gazdálkodás szervezeti működésre gyakorolt hatásait és döntések várható következményeit.
 
A HR kontrolling nem csupán adatgyűjtés és elemzés, hanem azoknak az adatoknak a kiválasztása és felhasználása, amelyek a döntéshozatali folyamatokban hasznosnak bizonyulnak. A jó HR kontrolling az emberi erőforrás gazdálkodás aktuális helyzetére vonatkozó jelzőrendszer, a jövőt megalapozó döntéstámogatási eszköz, és objektív visszajelzéseivel segíti a további lépések finomhangolását.
 
 
 
 
képzés felelős  
Szilágyi Georgina
Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 111
+36 20 559 0808
Fax: +36 1 212 5071
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2019. 12. 09 HR controlling képzés HR-eseknek
2 napos HR controlling képzés 2019. december 9-10., Falk1 Rendezvényközpont 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.
A vállalatok versenyképessége az emberi erőforrásában rejlik. Miket és hogyan mérjünk meg ehhez?