Kezdőlap REFA Üzemmenedzselés REFA Industrial Engineer képzés
REFA Industrial Engineer képzés
 REFA üzemmenedzselés - REFA Industrial Engineer - képzés műszakiaknak
A vállalatoknál elengedhetetlen, hogy a műszaki, termelési szakemberek üzemgazdasági és menedzsment ismeretekkel is rendelkezzenek. 

Ez segíti elő, hogy a pénzügyi, számviteli és controlling területen dolgozó kollégákkal „közös nyelven” tudjanak kommunikálni, és döntéseikben több-szempontú megközelítést érvényesíteni a hatékony és eredményes, valamint pénzügyileg is stabil vállalati működés érdekében. Ezen ismeretek megalapozásában és alkalmazásában segít a REFA szaktudás.

A tudás alapú társadalmunkban az igazi érték a humán tőkében rejlik, az igazi versenyelőnyt a szakmai kompetenciák adják. Folyamatos képzéssel, továbbképzéssel az előny hosszútávon fenntartható.

 A standardizálás fontos, de sok esetben nem hozza az elvárt eredményeket, mert nem veszi figyelembe a vállalatunk egyedi jellemzőit. Az igazi kihívás a műszaki szakemberek és vezetők számára a folyamatos fejlesztés és hatékony működés megvalósítása.

 

Szerezzen eredeti Németországban kiállított REFA IE tanúsítványt a németországi REFA GmbH-val együttműködésben kialakított tanfolyamunkon.
 
Folyamatos fejlesztés, KVP, költségmenedzsment, termelési controlling, gyártósorok, munkahelyek tervezése, raktározás, logisztika, beruházás-tervezés és projektcontrolling.

 

Ma, a tudás alapú társadalmunkban az igazi érték a humán tőkében rejlik, az igazi versenyelőnyt a szakmai kompetenciák adják. Folyamatos képzéssel, továbbképzéssel az előny hosszútávon fenntartható.
 
A REFA műszaki szakemberek továbbképzésén (REFA Industrial Engineer) az alábbi területekre helyezzük a hangsúlyt:
  • Üzemgazdasági alapok, az éves beszámoló
  • finanszírozás, likviditásmenedzsment, cash flow
  • mutatószámok és alkalmazásuk
  • beruházás-tervezés
  • projektcontrolling
  • értékteremtő folyamatok optimalizálása
  • folyamatos fejlesztés, KVP
  • anyagáramlás
  • termelési controlling
  • termelési- és raktárlogisztika
 
 Az egyes témák feldolgozása az elméleti alapok megismerése mellett gyakorlati, döntés-előkészítési, elemzési feladatok megoldásával történik. A résztvevők gazdasági helyzeteket, eseteket dolgoznak fel részben egyéni, részben kiscsoportos munka keretében. A megismert és kipróbált módszereket vállalatuk tevékenységében is alkalmazni tudják.

Képzés FELELŐS  

Porubszky-Tóth Katalin

Telefon:
+36 20 410 2805
Email:
KÉPZÉS NAPTÁR
2020. 04. 24 REFA IE (Industrial Engineer) képzés
2020. tavaszán (Pontos időpont egyeztetés alatt), Villányi úti Konferenciaközpont, 1113 Budapest, Villányi út 11-13.
REFA Industrial Engineer képzés 
 
A szakmai felkészültség és a biztos tudás mellett a műszaki szakembereknek ismerni kell az értékteremtő folyamatok gazdálkodásra gyakorolt hatását is.