Kezdőlap REFA Üzemmenedzselés Üzemmenedzselés képzések REFA bizonyítvánnyal
Üzemmenedzselés képzések REFA bizonyítvánnyal
Termelővállalatoknál a vezetők megfelelő elemzéseket követően megalkotják a termelési stratégiákat és időszakos terveket. Megvalósításnál azonban nagyon sokszor akadályokba ütköznek, mert a tervek vagy csak a műszaki vagy csak a pénzügyi vonatkozásokat veszik fegyelembe. Egy hatékony vállalatnál a termelés tervezéséhez elengedhetetlen a két szemlélet összehangolása. De ha egy pénzügyi és egy műszaki szakember egyzetet, sokszor elsiklanak a másik érvei felett, más "nyelven" beszélnek. Képzésünkön a műszaki szemléletű szekembereknek mutatjuk meg a számok világát, a számvitel, a controlling, a pénzügyi tervezésben rejlő lehetőségeket, hogy az eredmények önmagukért beszéljenek.
 
Átfogó képzésünkön, a REFA Üzemmenedzselés képzésen, kaphat teljes képet, amennyiben csak egy speciális részterülete érdekli a tervezésnek, válasszon alábbi 3-4 napos képzéseink közül:
 
 
 
 
 
 Képzéseinket a németországi REFA GmbH-val együttműködésben szervezzük. A német és magyar tapasztalatokat egyesítjük és adjuk át résztvevőinknek szakképzett, gyakorlott, a tudásukat napi feladatokban használó előadóink segítségével. A fenti tanfolyamokhoz lehetősége van minden részvevőnek REFA Zeugnis-t igényelésére (a képzés feltételeinek teljesítése esetén). Ezt akár jelentkezéskor, de a képzés folyamán, utólag is megteheti. 
 
Tekintse meg tematikáinkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
 
 
 
 
 
Képzés FELELŐS  

Porubszky Katalin

Telefon:
+36 1 212 44 12
Mellék: 107 
Fax: +36 1 212 5071
Email:
Lehetővé teszik az összefüggések felismerését, a lehetőségek és veszélyek feltárását a vállalat termelő tevékenysége során.
Beruházási alapismeretek megszerzése, gazdaságossági ismeretek. Számítási módszerek gyakorlatba ültetése, számítási eredmények elemzése és értékelése.
 
Az anyagáramlás tervezése egyre nagyobb jelentőségű. A résztvevők képesek lesznek a vállalat folyamatainak koordinálására és folyamatos fejlesztések megvalósítására.