Oldal nyomtatása
Résztvevőink visszajelzései

„Köszönöm, hogy az ONLINE megoldást választhattam. Szabadon végezhettem el a tanfolyamot - olykor akár éjszaka és nem kellett körbeautóznom fél Budapestet, hogy parkolóhelyet találjak. Máskor is ezt választom.”

"Több, általam ismert online képzés közül magasan a legjobb, technikailag is, szakmailag is. A lebonyolítással teljesen elégedett vagyok: gyors, pontos, megbízható."
 
„Nagyon örültem a lehetőségnek, hogy online is el lehetett végezni a tanfolyamot. Kisgyerekkel vagyok otthon, és így nekem nagyon jó volt, hogy magam oszthattam be az anyagot.”
 
"Nagyon praktikusnak tartom az online képzési formát, mivel saját magam oszthattam be az időmet, amikor a képzés egyes moduljait megnéztem. Megnyugtató volt, hogy bármit visszanézhettem, ami nem volt egyértelmű, és elmenthetők a prezentációs anyagok is."
 
"Köszönet az előadóknak az évről-évre nyújtott színvonalas szakmai, és oktatói munkájukért!"
 
"Gyakorlatias, a mindennapi munkát segítő, érthetően előadott a tananyag. Olyan dolgokra is felhívta a figyelmet,amit tudunk....tudtunk, de bizony itt-ott feledésbe merül."
 
„Nagyon jók voltak az előadások, mindegyiket élvezettel hallgattam. Tetszett, hogy egy hónap állt rendelkezésemre, mert így egy előadást többször is meg tudtam hallgatni (az otthonomban, és akkor, amikor éppen ráértem) - nem kellett Pestre felutaznom - illetve az anyagokat is megkaptuk pdf-ben. Ami még nagyon tetszett nekem: az anyagok mellé oda voltak írva, hogy mennyi ideig fognak tartani az előadások. A hangminőséggel semmi gondom nem volt, és mind a két előadó hölgy szakmailag ott van a topon. Az ára is nagyon kedvező volt, csak dicsérni tudom ezt a fajta képzést.”
 
„Az előadók érthetően, világosan adták le az anyagot, jó volt nézni és hallgatni. Teljesen elégedett voltam, nem beszélve arról, hogy nem kellett utazni, otthon kényelmesen meg tudtam nézni és elolvasni.”
 
„Rendkívül zseniális dolognak tartom ezt az online továbbképzési formát, pedig először vonakodva fogadtam. Most, hogy már túl vagyok rajta és megtapasztaltam a csak jó oldalát, mindenkinek bátran fogom ajánlani. Köszönöm szépen!”
 
„Tényleg nagyon jónak találom az ONLINE képzést, azt pedig, hogy letölthető pdf is tartozik mellé, illetve többször megnézhető (újraértelmezhető) ABSZOLÚT plusz 10 pontot jelent. Ez a képzési forma valóban eléri a célját szerintem, nagyon köszönöm, hogy létrehozták!”
 
„Hálásan köszönöm Önöknek ezt a színvonalas megszervezést és az előadók nagyon jó előadásait.
Jövőre is szeretném Önöknél lebonyolítani a kreditpontos képzést.”
 
„Először is hálás köszönetem az odaadó segítségért, amivel igyekeztek megoldani a számítógépem problémáját. Kérem, tolmácsolja az elismerésemet az előadóknak és az előadók kiválasztóinak, mert hasznos és jól érthető ismertetők voltak, ráadásul annak eredményeképpen, hogy nem két nap alatt ömlött be fárasztó tömörséggel az előadás anyaga, élvezetessé tette az előadást és elfelejtette velem a kötelező előírást. Mindent köszönök!”
 
Köszönöm,hogy ilyen nagyszerű lehetőséget találtak ki erre a " nemszeretem " kötelezettség teljesítésére. Ennél kényelmesebben nem lehet "okosodni"
 
„Első alkalommal végeztem így a képzést, maximálisan elégedett vagyok az Önök által összeállított anyaggal! Kényelmes, mert amikor szabad időm volt akkor, és annyi ideig foglalkoztam az anyaggal.
 
"Nagyon felkészült, alapos, jó előadói képességekkel rendelkeztek a Hölgyek. Gratulálok, szép munka!”
 
„Én rettentően féltem az online képzéstől, főleg a technikai dolog miatt, hogy hogyan fog működni. Azért siettem hamar végezni vele, nehogy valami gond becsússzon, még hétvégén is hallgattam.
El se akartam hinni, hogy ennyire egyszerűen és flottul ment minden. Én nagyon nagyon meg vagyok elégedve, ezután csak így fogom teljesíteni. Ebben a hideg időben sehová sem kellett mennem, itthonról szép kényelmesen végighallgattam,ha volt olyan téma ami jobban érdekelt azt többször is. Nagyon köszönöm ezt a lehetőséget!”