Oldal nyomtatása
Sämling Gazdasági Továbbképző
A Sämling Gazdasági Továbbképző Kft. 25 éves múltra visszatekintő cég. Több mint 50.000 elégedett ügyfél fémjelzi eddigi oktatói és tanácsadói tevékenységünket. Olyan szakmai tömörülést hoztunk létre, ahol az ügyfelek igényeit európai színvonalon tudjuk kielégíteni. Célunk, hogy hatékony szervezet- és folyamatfejlesztés, valamint felnőttképzési szolgáltatások eszközeivel támogassuk a partnereinket a sikerhez vezető úton. Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy megbízható szolgáltatásaikkal elnyerjék ügyfeleink maximális elégedettségét, és ennek érdekében különös gondot fordítanak a szolgáltatási tevékenységek állandó javítására.
 
Cégünk 1989-ben alapult a rendszerváltást követő törvényváltozásokat ismertető konferenciák szervezésére. Fő tevékenységi körünk képzések, konferenciák, workshopok szervezése, valamint szervezetfejlesztés és tanácsadás.
 
A képzéseink tervezésének fő szempontjai:
  • a képzés maximálisan alkalmazkodjék a szervezetben felmerülő igényekhez;
  • a tanulási folyamat ne fejeződjék be a képzés lezárásával;
  • a képzés biztosítsa a résztvevők motiváltságát;
  • az eredmény lehetőség szerint mérhető legyen;
  • az ajánlat rugalmasan alkalmazkodjék a Megbízó igényeihez;
  • a képzés ára versenyképes legyen;
  • a képzés tartalmi és szervezési szempontból egyaránt magas szakmai színvonalat képviseljen.
 
Tevékenységeink egy részét, profiltisztítás jegyében 2010-től a Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. vette át, a két cég a szakmai és képzési piacon a szinergia jegyében szorosan együttműködik az ügyfeleink még hatékonyabb kiszolgálása érdekében.
 
Cégünk az Improvers Group cégcsoport tagja.
Partnercégeink: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft., Sämling Solution Consulting Kft., FranklinCovey Magyarország és NEWS Magyarország.