Oldal nyomtatása
Sämling Könyvelő Klub - Árkonstrukciók
 
 
A BASIC csomag a belépés hónapja szerint meghatározott számú eseményen való részvételre jogosít. Beleértve a szokásos, hónap végi konferenciát és az egyéb, adó és számviteli témájú klub eseményeinket.  A csomag reggeli kávé, tea, üditű és aprósütemény bekészítést is tartalmaz.
 
Az Önadózó újsággal választott konstrukcióban a tagok minden hónapban postai úton kapják kézhez az aktuális havi Önadózó újságot.
 
A teljes étkezéssel választott konstrukció a reggeli kávé, tea, üditű és aprósütemény bekészítés mellett büfébédet is tartalmaz - kizárólag a hó végi konferenciákon!
 
 
BASIC csomag a belépés hónapja szerint meghatározott számú eseményen való részvételre jogosít. Beleértve a szokásos, hónap végi konferenciát és az egyéb, adó és számviteli témájú klub eseményeinket.  A csomag reggeli kávé, tea, üditű és aprósütemény bekészítést is tartalmaz.
 
Az Önadózó újsággal választott konstrukcióban a tagok minden hónapban postai úton kapják kézhez az aktuális havi Önadózó újságot.
 
teljes étkezéssel választott konstrukció a reggeli kávé, tea, üditű és aprósütemény bekészítés mellett büfébédet is tartalmaz - kizárólag a hó végi konferenciákon!