Kezdőlap ÚJ! Vállalkozói Akadémia Stratégiai navigáció és végrehajtás
Stratégiai navigáció és végrehajtás
ISMERTETŐ


Az Ön vállalatának/ vállalkozásának van olyan stratégiája, ami összehangolt és lebontott a szervezetében? Minden szinten ismerik és motiváltak a megvalósításban? A stratégiai célokra van kiépített végrehajtási rendszerük, ami biztosítja, hogy a célok megvalósuljanak?  
 
A legtöbb esetben a válasz: Nem, de próbálkozunk. Vállalatok százai veszítik el lehetséges profitjuk nagy részét rosszul kialakított és megvalósított stratégia miatt.  
 
A képzés célja: olyan módszertan ismertetése és gyakorlása, amivel hatékonyan fejlesztheti saját vállalkozását/vállalata stratégiai céljainak megvalósítását. 
 
Kiknek ajánljuk? 
Felső vezetőknek, Vállalkozóknak, Vállalati Belső tanácsadóknak, Gazdasági Vezetőknek. 

Optimális terjedelem (nap/óra): 1 nap (10 óra) 

Optimális csoportméret: 8-20 fő 

Összefoglaló a képzésről: 
A turbulensen változó gazdasági, jogi és piaci környezetben a vállalatok vezetői számos kihívással és döntési alternatívával találják szembe magukat. Ebben a környezetben kell eredményesen a változásokhoz igazítaniuk szervezetük célkitűzéseit és stratégiáját. A képzés betekintést ad két világhírű nemzetközi módszertan megismerésére. Segít megmutatni hogyan érdemes stratégiát készíteni és azt hatékonyan végrehajtani.  
 
A képzés leírása: 
Délelőtt: Stratégiai Navigálás 
A nap első részében a vezetők megismerik a NEWS™️ nemzetközi  Szervezeti Navigáció rendszerét. Sor kerül a szervezeti jövőkép, a vállalat stratégiai fókuszok, valamint az üzleti céloknak és a szervezeti értékeknek a fókusszal való összehangolása témaköreire. A külső és belső gátak feltárására, amelyek a stratégia elérését akadályozhatják. Továbbá, azoknak a taktikai lépéseknek, a beazonosítására, ami a jövőkép és a stratégia megvalósítását szolgálják. 
 
Délután: Stratégiai Végrehajtás 
„A stratégiai kudarcok 70%-a a célok alacsony szintű megvalósítására vezethető vissza, és csak nagyon ritkán a szakértelem vagy a jövőkép hiányára.”  — Ram Charanaz “Execution: The Discipline of Getting Things Done” c. könyv szerzője 
 
A stratégiai célok megvalósítása napjaink legnagyobb üzleti kihívása. Egy vállalat vezetőinek és munkacsoportjainak motiválása a létfontosságú célok mellett soha véget nem érő küzdelem. Az is kulcskérdés, hogy a célok iránti elkötelezettség mindenkiben fennmaradjon. Képzeljünk el egy olyan szervezetet, ahol a vezetők és a munkacsoportok összeszedetten dolgoznak, napi munkájukat pedig a szervezeti prioritások mentén végzik! 
 
A FranklinCovey ezt a témát sok száz vállalat több ezer szervezeti egységén tanulmányozta. A hétéves kutatás arra mutatott rá, hogy a célmegvalósítás a gördülékeny napi működés biztosításáért (amit forgószélnek nevezünk) illetve a működést előrevivő célokért hozott óriási erőfeszítések között morzsolódik szét. 
 
Módszertan képzésre/vizsgára: 
A két nemzetközi módszertan megismerése interaktív formában történik. Magyarországon is megjelent könyveken keresztül lehetőség van az egyes területek jobb megismerésére is.  
 _____________________________________
A tréning kihelyezett, vállalati formában is elérhető. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz az ország egész területén. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon képzés felelősünkhöz!  
 
  
 
 
Előadó bemutatása:
Ecsédi István - Tulajdonos, tréner, tanácsadó 
“Az Improvers Group és ezen belül a FranklinCovey Magyarország egyik alapítója, tulajdonosa és tanácsadója vagyok. Tanácsadói tevékenységem kiterjed a stratégiai menedzsmentre, vezetési kultúrafejlesztésre és az OD tanácsadás területére. Tanulmányokat folytattam az Egyesült Államokban, dolgoztam és képzéseken vettem részt Nagy-Britanniában és Portugáliában. Munkám során voltam a Joint Venture Szövetség oktatási tanácsadója, CHAMP-tanácsadó és tagja az Amerikai Menedzsment Intézetnek, valamint elnöke a Tréning Kerekasztalnak.”
 
Oktatás az alábbi területeken:
- A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása
- Leadership
- A megvalósítás 4 alapszabálya
 
Képzési napok:
Stratégiai navigáció és végrehajtás
2020. 04. 02.

Sämling székház - oktatóterem, 1124 Budapest Németvölgyi út 64.

Részvételi díj:
1 44000 Ft
(+27% ÁFA)
55880 Ft
Legkedvezőbb ár: 39 600 Ft
INFORMÁCIÓ:
KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
 
KÉPZÉsszervező  
Licsár Alexandra
Telefon:
  +36 20 289 4200
Email:
alexandra.licsar@samling.hu