Kezdőlap Sämling Vállalkozói Akadémia A működés alapjait segítő oktatások Számlázás 2020-ban nagyvállalkozásoknak - E-LEARNING
Számlázás 2020-ban nagyvállalkozásoknak - E-LEARNING
ISMERTETŐ
 
Előadásunkon részletesen bemutatjuk a 2020. július 1-től hatályos legfontosabb számlázási tudnivalókat nagyvállalkozások részére, a NAV 2.0. XSD séma kapcsán keletkező új adatszolgáltatási mezőket és a sémában rejlő lehetőségeket.
 
Az online-számla adatszolgáltatás alaposan megváltoztatja a számlázási folyamatokat és hatással lehet az áfa-bevallás készítési folyamatra, az adóellenőrzésekre és arra, hogy miként dolgozzuk fel a számlákat.
 
Az adódigitalizáció nem csak kötelezettség, hanem egyben lehetőség is, rengeteg adó automatizációs lehetőséggel. Az előadás utolsó fejezetében bemutatásra kerülnek különböző konkrét szoftverek, amelyek segítségével lehet automatizálni az áfa bevallás elkészítésének folyamatát. 
 
NAV Online Számla Adatszolgáltatási Kötelezettség 2020. július 1-től!
 
2018. júliusától életbe lépett a NAV Online Számla Adatszolgáltatás, melynek lényege az, hogy a kiállított számlákat az eladónak le kellett jelentenie, amennyiben annak ÁFA tartalma elérte a 100.000 Ft összeghatárt és a vevő magyarországi cég volt. Ezt a funkciót az online számlázó rendszerek kényelmi okokból automatizálták, vagyis a lejelentés a számla gépi kiállításakor megtörtént, az eladónak csak a kézi számláit kellett a NAV felületén egyesével bepötyögni, melyre egyébként 5 nap határidőt kaptak.
 
Részletekért kattintson blogunkra:
 
  
Nézzen bele előadásunkba, amelyben részletesen bemutatjuk a 2020. július 1-től hatályos legfontosabb számlázási tudnivalókat nagyvállalkozások részére:  
 Válassza a legegyszerűbb módját annak, hogy hiteles szakembertől tájékozódik és hallgassa meg a teljes, 3 és fél órás előadást az alábbi
Jelentkezés gombra kattintva:
 
 
A jelentkezés és fizetést követően egy felhasználó név és jelszó segítségével tud belépni zárt E-learning rendszerünkbe, ahol online módon tudja megnézni az előadást, 2020. december 31-ig.

Az előadás során az alábbi témák kerülnek szóba:
  • Számlázóprogrammal szemben támasztott követelmények,
  • Előlegszámla, részszámla, végszámla, helyesbítő számla, sztornó számla, számla közötti különbségek,
  • Számla tartalma és az adatszolgáltatás tartalma. NAV XSD 2.0 verziója,
  • Időpontok a számlán. Teljesítés időpontja. Időszakos elszámolás,
  • Adminisztratív tennivalók,
  • XSD 2.0 - lekérdezési lehetőségek,
  • Adódigitalizációban rejlő lehetőségek
  • Számla korrekciók,
  • Járulékosan kapcsolódó költségek és az adatszolgáltatásuk
 Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Képzési napok:
Számlázás 2020-ban nagyvállalkozásoknak
2020. 12. 31.

Online

Részvételi díj:
1 14000 Ft
(+27% ÁFA)
17780 Ft
Az előadás díját követően e-mailben küldjük a belépéshez szükséges adatokat.
INFORMÁCIÓ:
képzésszervező
Lakos Péter
Mobil:
+36 20 991 0100
Email:
 
KÉPZÉS FELELŐS   
Ecsédi-Dandóci Edit
Telefon:
  +36 70 337 1301
Email:
edit.dandoci@samling.hu
 
 
KÉPZÉsszervező  
Licsár Alexandra
Telefon:
  +36 20 289 4200
Email:
alexandra.licsar@samling.hu
 
Oktatók
Sztankó Dániel
Áfa és EKAER szakértő