Kezdőlap További kínálatunk Távközlési képzések
Távközlési képzések
Ebben a képzési kategóriában pillanatnyilag a Távközlési kábelszerelő (33 523 02 0100 31 01 OKJ) rész-szakképesítés megszerzésének vizsgájára felkészítő képzéseket találja.
 
A rész-szakképesítés megszerzésének előfeltétele az „Informatikai, munkaszervezési és -tervezési, technológiai alaptevékenységek végzése”, a „Távközlési hálózatok létesítése”, valamint a "Kábelszerelés", c. modulok sikeres elvégzése.
Előbbi kettőt Távközlési kábelszerelő alapmodulok-ként, utóbbit Távközlési Kábelszerelő képzésként találja kínálatunkban.
 
Az Antók Mérnöki Iroda, és a Puskás Tivadar Távközlési Technikum szakmai együttműködésével a Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. - a digitális átállás biztosítása érdekében – a Munkaügyi Központ által regisztrált, a Távközlési és informatikai hálózatszerelő szakképzés (335230200000000) Távközlési kábelszerelő (33 523 02 0100 31 01 OKJ) rész-szakképesítés megszerzés vizsgájára felkészítő képzéseket indít.
A tanfolyamokat a Puskás Technikum épületében tartjuk (Budapest, IX. Zombori utca Gyáli út sarok) minden héten, pénteken délután illetve szombaton délelőtt.  
Jelentkezés feltétele:
Alapfokú iskolai végzettség (általános iskola 8 illetve 10 osztály), és elektrotechnikai, elektronikai vagy hálózatszerelői jártasság.
 
A rész-szakképesítés eredményes vizsgával szerezhető meg.
A Távközlési kábelszerelő rész-szakképesítés megszerzését biztosító (OKJ) vizsga jogosult vizsgaközpontja a Puskás Tivadar Távközlési Technikum.
A vizsga időpontjának, keretfeltételeinek, és lebonyolításának ismeretében, a Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. közreműködik az esemény megszervezésében és lebonyolításban.