Sike Olga
Sike Olga
NAV főosztályvezető helyettes
 
A Marx KárolyKözgazdaságtudományi Egyetem Áruforgalmi szakán 1980-ban diplomázott, majd 1989-ben szerezte meg Adótanácsadói képesítését.
 
1986-1987 Heves Megyei Tanács Pénzügyi Osztály Adó Csoportjának tagja
1987-től az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal munkatársa - előbb előadó, majd osztály-, és főosztályvezető-helyettesi munkakörben dolgozik.

Az adóreform 1988-as bevezetése előtt a lakosság adóztatás (általános jövedelemadó) területén dolgozott, majd 1992-től a személyi jövedelemadóra szakosodik. Az Adóhivatal Központi Hivatala Adónemek Főosztályának Afa Osztályának vezetőjeként feladata az ÁFÁ-val kapcsolatos ügyfél tájékoztatás, és a hivatalon belüli ügyfél-tájékoztatás felügyelete, hivatalon belüli egységes szakmai álláspont biztosítása volt.
 
 2003 óta oktat külsős óraadó tanárként az ELTE Jogi Továbbképző Intézet által szervezett adójogi szakjogász képzésen 'általános fogalmi adó' témában oktat és vizsgáztat.

Az elmúlt 27 évben több száz szakmai cikk, kiadvány szerzője és szerkesztője volt, és több ezer előadást tartott az adózók és az adóhatóság munkatársai számára. 
2010-től a Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft. oktatója.
 
Képzéseink, amelyeken Olga oktat: